• Strijd tegen Corona

 • Beste ouders, grote broers en zussen, verzorgers, trainers en leiders van Herten.

  We hebben jullie hulp nodig!

  De afgelopen dagen zien we vaak grote groepen kinderen en jongeren op het kunstgrasveld van SHH. Normaal gesproken is Sportservice Roermond de grootste supporter van mensen die sporten en bewegen… alleen in deze zorgwekkende tijden even niet. Wij gunnen iedereen sport- en beweegplezier, maar er is op dit moment een groter belang.

  We maken ons zorgen om de gezondheid van al onze opa’s en oma’s… ooms en tantes.. vrienden en kennissen… buren en collega’s… en dan met name om de mensen die niet zo fit en gezond zijn als deze jonge actievelingen.
  Het is heel belangrijk dat we deze mensen helpen en beschermen, door juist nu met z’n allen, van jong tot oud, een pas op de plaats te maken.
  De mensen van SHH en Sportservice Roermond doen er alles aan om goed met de situatie rondom corona om te gaan. Maar dit is ook écht iets dat we samen moeten doen. Dus praat met elkaar en met je kind, en met kinderen en jongeren die je kent. Beweeg met ons mee door groepen sportende kinderen tijdelijk tot stilstand te brengen.

  Het sportpark is gesloten, en we vragen iedereen nadrukkelijk om hier gehoor aan te geven. Geef elkaar letterlijk de ruimte om deze wedstrijd tegen corona te winnen.

  Bedankt voor jullie steun, wij waarderen alle hulp enorm!

  SHH