• Het bekeravontuur van SHH is ten einde, onder het kunstlicht won Walram met 0-2.

  Geplaagd door blessures moest Maarten van Lieshout weer een ander elftal het veld op sturen vanavond. Daarbij onder andere Daan Verhagen die als linksback zijn debuut maakte.

  In de beginfase was het aftasten van beide kanten zonder dat er veel gebeurde. Wel lag het spel even stil toen de scheidsrechter zijn tenue wilde wisselen. Het zwarte tenue leek ook wel erg veel op het donkerblauwe uitshirt van Walram.

  Na het aftasten kwam SHH wat beter in de wedstrijd. Er werd goed gecombineerd maar een eindpass werd niet gevonden. Walram kreeg dit seizoen nog maar weinig doelpunten tegen en ook vandaag stond het als een huis achterin. Veel werk hadden de beide doelmannen dus niet. Casper Metsemakers kon een slap schotje richting doel werken en een hardere poging ging net naast.

  Het laatste kwartier voor de pauze kantelde het duel een beetje en was het Walram dat aanvallender oogde. Maar buiten wat afzwaaiers leverde dat ook geen gevaar op. Toch kwamen de bezoekers vlak voor rust op voorsprong. SHH verspeelde de bal in de opbouw waarna Walram het cadeautje uitpakte.

  Nog voor de pauze was SHH dicht bij de gelijkmaker, een schot van Juliën te Wierik belandde op de lat. Ook direct na de pauze stond het aluminium een treffer in de weg, Vic Jacobs schoot een vrije trap hard langs de muur maar trof de binnenkant van de paal, de rebound door Daan Winter ging naast.

  Walram kroop lekker achteruit en SHH had veel moeite een opening in de defensie te vinden. Aan de andere kant profiteerde Walram bijna op de counter maar kon Juul Hamers redding brengen. Nadat Walram na 70 minuten met tien verder moest na natrappen ging de ploeg nog compacter spelen.

  Wederom Daan Winter kreeg een goede kans en werd vrij voor de doelman gezet, zwaar gehinderd door de verdediging kon hij niet doeltreffend afronden. Aan de andere kant ontsnapte SHH nog een keer na een vlijmscherpe counter.

  Vlak voor tijd wist ook Samir Perriens het aluminium te raken, dit keer een hard schot op de lat en even later viel de beslissing. Een van de aanvallers zette wel heel makkelijk zijn verdediger weg en scoorde in twee instanties de 0-2.

  Ondanks de ruime blessuretijd kon SHH niets meer forceren en bekert Walram verder.

  Opstelling SHH: Juul Hamers, Sjoerd Schroots, Nicolas Mitchell (46. Max Winter) Istvan Munnix, Daan Verhagen, Juliën te Wierik, Loek Vilters, Daan Winter, Vic Jacobs, Enzo Dirksen (46. Samir Perriëns), Casper Metsemakers (60. Sten Kochanowski)