• Met dezelfde elf als vorige week in Elsloo trad SHH vandaag aan tegen Brevendia, de nummer 5 op de ranglijst.

  De toeschouwers stonden lekker beschut op de tribune maar op het veld hadden de spelers duidelijk wel last van de straffe wind. Of wilden ze het spektakel bewaren voor de laatkomers? Enfin, wat SHH en Brevendia de eerste 45 minuten op de mat legden was slordig en weinig doelgericht. De gasten lieten een paar voorzetten voorbij het doel vliegen en Daan Winter schoot namens SHH naast en dat was het wel.

  De rust had op het spel van SHH duidelijk wel een goede uitwerking. De ploeg kwam gretig uit de kleedkamer en liet in de eerste vijf minuten al meer doelgevaar zien dan in de hele eerste helft. Max Winter schoot een vrije trap over en later van afstand naast. De opleving werd uiteindelijk wel omgezet in een doelpunt. Loek Vilters zet met een mooie steekbal Daan Winter vrij voor de doelman maar die moet uitwijken en de kans lijkt verkeken. Maar Daan blijft koel en legt af op Casper Metsemakers die hoog in het doel raak schiet.

  Nauwelijks bekomen van de tegentreffer mag de doelman weer vissen. Ditmaal is de voorzet van Max Winter en legt zijn broertje de bal met de borst panklaar voor Casper Metsemakers die er 2-0 van maakt na dik tien minuten.

  Met de marge van twee is het logisch dat SHH terugzakt en dus komt er druk van Brevendia op het Hertense doel. Dat brengt uiteindelijk een kwartier voor tijd een grote kans voor Brevendia. Tim In den Kleef verschijnt alleen voor Juul Hamers maar die weet met zijn linkervoet de bal nog te pareren. Juul voorkomt met die cruciale redding de aansluitingstreffer en het blijkt achteraf gezien ook de laatste keer dat Brevendia het doel bestookt.

  Na een paar weken van mindere resultaten kan er dus eindelijk weer gelachen worden bij SHH. Het spel was dan misschien niet bijzonder goed vanmiddag, maar de nul werd gehouden, Casper scoorde weer eens tweemaal en vooral de punten zijn meer dan welkom.

  Opstelling SHH; Juul Hamers,  Remco Ostlender, Driek Engels (80. Istvan Munnix), Jens van Hees, Glenn Gijzen, Max Winter (72. Nicolas Mitchell), Rik Linssen, Loek Vilters, Daan Winter (75. Tim Francot), Swen Domburg, Casper Metsemakers