• Even voorstellen - Paco Ariza Lora

  • Ik ben Paco Ariza Lora, 51 jaar oud, geboren in Cadiz te Spanje en getogen in Dordrecht. Mijn kinderen Chelsey en Miguel zijn inmiddels volwassen. Ik ben werkzaam als accountmanager bij ROCKWOOL B.V. De liefde heeft mij naar Roermond gebracht.

    Na mijn voetbalcarrière heb ik het trainersvak opgepakt en dit doe ik inmiddels ruim 25 jaar, hoofdzakelijk bij de jeugd. De laatste jaren ben ik actief geweest bij de VV Papendrecht in verschillende functies. Voetbal is sinds jaren mijn passie en vooral het delen van mijn kennis en kunde bij de voetballende jeugd en kaderleden geeft mij veel voldoening.
    Ik zal mij bij SHH gaan bezighouden met het ondersteunen van trainers bij de leeftijd JO-8 tot en met JO-11. Het doel zal zijn om trainers te begeleiden bij het uitbreiden van hun kennis om de jeugdafdeling van SHH verder te ontwikkelen en plezier te bieden.

    Voor mij is plezier de basis van ontwikkeling. De komende periode zal ik gebruiken om kennis te maken met de betrokken trainers om te weten te komen waar de behoefte ligt om ondersteund te worden om zo het plezier in het voetbal van een ieder te vergroten.

    TOT GAUW!