• Fysio Moves en SHH werken samen!

 • Niets is zo vervelend voor uw kind als buitenspel staan door een blessure. Even rustig aan doen dan gaat het vanzelf wel weer over, denken we vaak. Maar wist u dat veel blessures bij kinderen met rust wel overgaan maar niet verholpen worden. In die paar weekjes missen ze een hoop voetbalplezier en het onderliggende probleem kan later weer de kop opsteken.

  Omdat wij onze jeugd natuurlijk het liefst zien voetballen zijn we met Fysio Moves in gesprek gegaan. SHH is zeer verheugd dat wij met het team van Fysio Moves hebben kunnen afspreken dat er vanaf 23 april iedere dinsdag van 18.00u tot 19u30 een fysiotherapeut aanwezig is bij SHH om blessureleed bij onze jeugdleden te verhelpen of te voorkomen.

  Jeugdspelers die pijn hebben tijdens het voetballen, geblesseerd zijn of andere beweging-gerelateerde vragen hebben kunnen, advies vragen aan de fysiotherapeut Hij adviseert over het aanpassen van de trainingsintensiteit, kan een ondersteunende tape zetten of een gewricht corrigeren waardoor uw kind al snel weer kan meespelen.  Mogelijk betekent dit dat er aanvullende behandeling nodig is. Voordat er een behandeling plaatsvindt dient er natuurlijk eerst toestemming te zijn van de ouders.

  De fysiotherapeut maakt gebruik van de behandelruimte van SHH. Deze vindt u in de gang richting de bestuurskamer. Vooraf een afspraak maken is ook mogelijk. Bel dan tijdig naar 0475-600446.

  Wellicht goed om te vermelden dat er voor kinderen tot 18 jaar, per jaar, 18 behandelingen fysiotherapie worden vergoed uit de basisverzekering. De behandelingen kosten u geen extra geld.

  Dus vanaf 23 april kunnen spelers met klachten iedere dinsdag van 18.00u tot 19u30 terecht bij de fysiotherapeut. Fysio Moves en SHH hopen met deze service bij te dragen aan het voetbalplezier voor onze jeugdspelers.

  Met sportieve groet,
  Bestuur, Jeugdcommissie én Fysiomoves