• HANS SCHROOTS neemt afscheid als voorzitter SHH-Herten

 • Na ruim 7 jaar heeft huidig voorzitter Hans Schroots besloten om de functie van voorzitter van voetbalvereniging SHH-Herten neer te leggen. Eind september 2013 begon Hans aan zijn opdracht als voorzitter van SHH Herten. Hans kan trots zijn dat hij met zijn passie SHH-Herten nog beter op de kaart heeft gezet.

  SHH is Hans zeer erkentelijk voor de inspanning die hij heeft verricht als voorzitter. Mede door zijn invloed is de vereniging verder gegroeid. Voetballen bij SHH is ruimte voor plezier, ontspanning en beleving. Hans heeft daar meer dan maximaal zijn bijdrage aan geleverd. Andere verdiensten zijn:

  • De club is financieel gezond
  • Maatschappelijk weten partners SHH steeds beter te vinden voor samenwerking
  • De organisatie SHH kan verder de toekomst in.
  • SHH is een warm welkom voor iedereen
  • etc.

  Hans heeft leidinggegeven aan het bestuur, maar was ook aanwezig en hielp mee bij diverse activiteiten die bij de club plaats vonden. Een voorzitter die letterlijk en figuurlijk de handen uit de mouwen stak om te helpen op het SHH-terrein.

  Gaat Hans verloren voor de club? Zeker niet. Hans gaat zich wel de tijd gunnen, om te kijken bij welke activiteiten hij betrokken wil blijven. We blijven hem dus zeker bij deze mooie voetbalclub SHH-Herten zien. SHH is immers ook zijn club, en dat zal zo blijven.

  Tijdens de Algemene Ledenvergadering van vrijdagavond 27 november 2020 zal Hans zijn functie overdragen. Wij nemen die avond dan ook gepast afscheid van als voorzitter van SHH-Herten. Zijn opvolger hopen wij dan te presenteren. SHH houdt u op de hoogte over deze ontwikkeling.

  Hans nogmaals bedankt.

  Namens het bestuur van SHH-Herten, Koen Kemps (secretaris)