• Jeugd SHH zoekt vrijwilligers voor seizoen 20-21

 • Beste spelers, leiders, ouders van SHH,

  Ondanks dat we in een vreemde tijd zitten, gaan we als jeugdcommissie en technische commissie van SHH wel  aan de slag met de indeling van de teams voor het nieuwe seizoen. Dat is best vreemd omdat we al een aantal weken geen bal meer geraakt hebben en dat we elkaar niet meer live gezien hebben op het sportpark.

  Maar er zal weer een nieuw seizoen gaan starten en dus gaan de vrijwilligers van de commissies weer aan de slag met de enorme klus van teams  maken met de daarbij behorende begeleiding. We kunnen nu al zeggen dat de begeleiding van een aantal  teams een enorme uitdaging gaat worden. Op dit moment hebben we namelijk een tekort aan leiders/trainers. Het verzoek aan ouders is dan ook: meld je aan als vrijwilliger. We hebben je nodig! Zonder leiders en trainers kunnen teams niet trainen en geen wedstrijden spelen. Dat zou doodzonde zijn.

  De indeling wordt gedaan door mensen die erg veel vrije tijd in de club steken met alle goede bedoelingen van dien. We doen onze. uiterste best om het iedereen zoveel mogelijk naar de zin te maken. De bedoeling is dat we omstreeks half juni gaan communiceren over de indeling via de site van SHH . Een exacte datum volgt zodra er meer bekend is.

  En nogmaals ouders we hebben jullie nodig!

  Aan alle ouders die al betrokken zijn bij de vereniging,en dat zijn er heel veel,  Dank!! Ook namens de kinderen. Zonder jullie geen jeugdvoetbal.

  Blijf gezond en hopelijk toch tot snel.

  Jeugdcommissie SHH en Technische commissie SHH.