• JO11-1 blijft winnen

  • Na een eerste plek in de derde fase hoofdklasse wint SHH JO11-1 ook de eerste wedstrijd van de vierde fase. Het team doet goede zaken in Tegelen waar Sportclub Irene op met ruime cijfers wordt verslagen: 2-6.

    Ondanks het ontbreken van aanvaller Jort en linksback Louis is het de technische staf gelukt een intelligent tactisch wedstrijdplan op te stellen. In het eerste kwart is het echter zoeken en blijft het 0-0. De verdediging, Florine, Suus en Finn moet geregeld stevig ingrijpen en ook goalie Sim wordt zwaar getest. In de 21ste minuut is het Stijn die na een mooie manoeuvre de 1-0 binnen schiet. De Tegelnaren zijn echter niet van plan om te verliezen en na een paar knap gestopte pogingen scoort Sportclub Irene de 1-1.

    In de aanvalsgolf van SHH die volgt, scoort Finn z’n eerste goal voor SHH 11-1 die uitbundig gevierd wordt. En dan gaat het echt lopen. Suus is aan de linkerkant de onoverwinnelijke nachtmerrie van elke aanvaller. Op het middenveld is Cas de stofzuiger die verloren ballen moeiteloos terug verovert. En het duurt niet lang voordat Sven op aangeven van Cas de 1-3 in de touwen schiet. Niet snel daarna scoort Suus de 1-4 uit een mooi schot van afstand.

    Het is een kansenrijke tweede helft met kansen voor Stein, mooie dribbels van Kyran, lange ballen en afstandsschoten van Tijl en veel schoten op doel van Cas, Stijn, Kyran, Morris en Sven. Stein schiet de 5-1 in de touwen uit een voorzet van Cas én maakt de hattrick compleet door ook de 6-1 te scoren. Sportclub Irene scoort uiteindelijk ook nog een keer en dat is knap aangezien de verdediging en keeper de afgelopen maanden het laagste aantal tegengoals hebben geïncasseerd van alle teams uit de poule. Lekker bezig JO11-1!