• JO11-1 pakt de leiding

  • Tijdens de laatste wedstrijd met publiek wint SHH JO11-1 met 2-0 van het dit seizoen nog ongeslagen HBSV. Niet alleen komt er daardoor een eind aan de succesreeks van de Blerickenaren, ook stijgt SHH JO11-1 naar de eerste plek in het klassement.

    Bij de start van de eerste helft loopt het nog niet erg lekker en moet keeper Sim voorkomen dat gevaarlijke situaties slecht aflopen. Na technische instructies van coach Edwin begint het zowel in de verdediging (Suus, Florine, Tijl, Louis) als op het middenveld (Cas, Kyran, Morris) als in de aanval (Jort, Sven, Stijn) steeds lekkerder te lopen. Uiteindelijk komt Sven in een één-op-één situatie met de keeper en scoort hij de 1-0. Niet veel later is het Morris die na een korte corner van Cas de 2-0 in de touwen schiet. Het team blijft vooruit voetballen, maar na wat kansen over en weer wordt er toch opgelucht ademgehaald als de wedstrijd in 2-0 eindigt! Wederom 3 punten voor de JO11-1 bij hun avontuur in de hoofdklasse.

    Na afloop maken de spelers zoals gebruikelijk nog even een ererondje langs de altijd massaal aanwezige fans op de zuid tribune. Voorlopig zal de JO11-1 het vanwege de coronaregels zonder support moeten stellen. Blijven strijden JO11-1!