• Kleding en Was reglement

  SHH Herten heeft eens per periode een kleding actie. In deze actie zijn 2 soorten kleding opgenomen, te weten; wedstrijd kleding en kleding voor training-, presentatie en inloop doeleinden.

  De financiering van deze kleding is grotendeels gedaan door onze leden van de vereniging, waardoor wij zorg willen dragen dat de wedstrijd-kleding ook zo lang als mogelijk mee kan gaan.

  Bijgaand reglement moeten wij als vereniging blijkbaar opstellen omdat kleding aan het einde van het speelseizoen niet te laat, niet compleet, kapot of verkleurd wordt ingeleverd.

  Het reglement heeft betrekking op de wedstrijd tenues, de team-tas en het gedrag van eenieder daar omheen.

  Wedstrijdtenues

  De wedstrijdkleding bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Wedstrijd shirt (groen ?? wit gestreept)
  • Wedstrijd broek (wit)

  Deze kleding krijgt de leider aan het begin van het seizoen uitgereikt in een team-tas. De wedstrijd kleding is UITSLUITEND  bedoeld om daarin wedstrijden, oefenwedstrijden en toernooien in te spelen. NIET om in te trainen.

  De kleding dient dan ook compleet in de tas te horen en volgens wasvoorschrift te worden  gewassen, om hiermee kleurverschil in de kleding te voorkomen.

  Team-tas

  In de team tas zitten de tenues alsmede  nog andere benodigdheden zoals:

  • Water bidons en een houder
  • Verband doos
  • Aanvoerders band
  • Scheidsrechters fluit

  Bij het uitdelen van deze team tas dient de desbetreffende leider te tekenen voor ontvangst, waarmee wordt aangegeven dat de tas compleet is ontvangen.

  Hiermee willen wij ook bewerkstelligen dat de tas compleet (tenues en benodigdheden), aan het einde van het speel seizoen, weer zal worden ingeleverd.

  Dit reglement is opgesteld, niet om als bestuur als een soort "politieagent" op te treden, maar om te waarborgen dat de investering die jullie als leden gedaan hebben, ook zo rendabel mogelijk te houden. Wij hopen hierbij op wederzijds begrip.

  Bestuur SHH Herten.