• KNVB Zaalvoetbalcompetitie 18/19

 • Eindstand KNVB Zaalcompetitie.

  KNVB Zaalcompetitie -Eindstand regio 4 per 06-02-2019

  <<<<<<<<<<<<<

  De winterzaalvoetbalcompetitie staat weer voor de deur. Graag wil jullie aandacht vragen voor onderstaande punten en natuurlijk op deze LINK het programma boekje.

  Wijzigingen

  Afhandeling formulier. Op de wedstrijddag moet het formulier (scan) per mail zijn weg vinden naar het KNVB secretariaat, maar het origineel MOET ook per post verstuurd worden !!! Als het formulier in de bus op Den Ekkert 21 te Herten wordt afgeleverd, wordt dit door SHH verzorgt. Zie ook in onderstaande instructie.

  JO13 poule B - SHH JO13-3b heeft zich teruggetrokken. HEBES JO13-1b is de vervanger. Dus waar in het programma SHH JO13-3b staat speelt HEBES JO13-1b.

  JO11 poule A - Linne 1 en SVC´2000 1 hebben gewisseld, dus overal waar Linne 1 in het programma staat speelt SVC´2000 1 en omgekeerd.

  `Plof` ballen:

  SHH heeft een aantal zaalvoetbal ballen (zogenaamde Plofballen) ter beschikking. Deze plofballen kunnen gebruikt worden voor de KNVB zaalvoetbaltoernooien. De team die de toezichtsrol hebben kunnen een bal afhalen bij Jack Stoffels )even bellen op 06 5171 5695 voor een afspraak om de bal af te halen. Na de toernooidag moet de bal ook weer ingeleverd worden!

  Toezichthoudende vereniging:

  Tijdens de competitie heeft telkens één team de toezichtsrol. Een uitvoerige beschrijving vinden jullie op pagina 36 van het programma boekje.

  De eerste toezichthoudende vereniging zorgt voor het wedstrijdformulier. Klik op de volgende LINK en print het formulier uit, noteer vast alle wedstrijden van de wedstrijddag en neem het formulier mee naar de zaal.

  De JO13 teams vullen ook de spelers en lidnummers op de achterkant in, de andere teams alleen de voorkant van het formulier.

  Indien van toepassing, de middelste toezichthoudende vereniging neemt het formulier over en draagt zorg voor het formulier en de uitslagen op het formulier.

  De laatste toezichthoudende vereniging neemt het formulier over en behandeld dit formulier met zorg.

  De laatste toezichthoudende vereniging behandelt het formulier na afloop van de speeldag als volgt:

  • Het formulier wordt in de postbus ingeleverd op Den Ekkert 21 te Herten;
  • OF het formulier wordt gescand (VOOR en ACHTERKANT) en stuur dit per mail naar wedstrijden@shh-herten.nl. In dit geval tevens het formulier ZELF per post naar Dhr. J. Pelsers sturen. Adres staat op het formulier;
  • OF het formulier wordt gescand en stuur dit per mail naar j.pelsers@gmail.com met wedstrijden@shh-herten.nl op CC graag. In dit geval tevens het formulier ZELF per post naar Dhr. J. Pelsers sturen. Adres staat op het formulier;
  • Mocht het formulier op een andere zijn weg vinden naar Dhr. J. Pelsers, dan graag een mail naar wedstrijden@shh-herten.nl zodat ook het wedstrijdsecretariaat geïnformeerd is en zich geen zorgen hoeft te maken dat het formulier niet bij de KNVB komt!

  Verzoek aan laatste toezichthouder: overleg met de zaalbeheerder of na afloop van de laatste wedstrijd de doeltjes etc. moeten worden opgeruimd.

  Aandachtspunten

  Na afloop van een wedstrijd controle van de ingevulde uitslag door een leider "van de bezoekers" (komt nog geregeld voor dat de uitslag omgekeerd vermeld staat).

  Per speeldag mag een speler of doelman slechts voor één team uitkomen. (reglement, punt 5a, pg 33)

  Per speeldag is één dispensatiespeler per team/per dag toegestaan,welke maximaal 1 jaar te oud mag zijn (reglement, punt 8, pg 34)

  Bij de poule-indeling (pg 2) staat bij alle teams achter de verenigingsnaam een getal: duidt op het team uit de veldcompetitie; bv. bij categorie JO11 poule A staat SHH 1: dit is SHH JO11-1 uit de veldcompetitie.

  De extra toevoeging bij sommige teams van de letters a en b heeft te maken met het feit dat van een elftal uit de veldcompetitie 2 zaalteams worden geformeerd; bv. bij JO13 staat SHH 2a, dit is het A team van SHH JO13-2 uit de veld competitie, er is van hetzelfde SHH JO13-2 ook een B-team actief in de zaalcompetitie.

  Mochten er van jullie kant nog vragen zijn, laat het even weten. Het is wel de bedoeling dat alle communicatie verloopt via wedstrijden@shh-herten.nl.

  Ik zou willen besluiten met de deelnemende teams veel plezier en succes toe te wensen.

  Met sprortieve groeten,

  Jan Pelsers

  Organisator KNVB Winterzaalcompetitie Regio 4