• Piet Kovidio en Piet Faizer verstoren JO7 wedstrijden

 • Zaterdag 5 december jl. speelden onze jongste leden weer hun wekelijkse onderlinge wedstrijdjes. Onze JO7 leiders zorgen ervoor dat dit altijd strak geregeld is. Echter, nu liep dit even anders…….

  Om 9.10 uur stormden 2 “Spanjaarden” het veld op en verstoorden de wedstrijden. Zij namen plotsklaps deel, pakten ballen af en scoorden daar waar het hen uit kwam. Aan de moves te zien, heeft de Sint de jeugdvoetbalopleiding in Spanje prima voor elkaar!

  Onze SHH-kids waren totaal verrast. De ene vond het spannend, de andere speelde puik samen met Piet en weer een andere was boos omdat Piet Kovidio alleen bij de tegenpartij meespeelde. Gelukkig bracht het eindsignaal van de eerste wedstrijdronde een einde aan de chaos op de Wolfsberg.

  In de pauze werden de Pieten luid toegezongen door onze JO7 helden. Duidelijk is dat Sint zijn Pieten in deze vreemde tijd goed had geïnstrueerd. Uit de juten zakken verscheen Corona proof voorverpakt strooigoed, dat op afstand gericht werd gestrooid.

  Nadat iedereen voorzien was, verlieten de Pieten de Wolfsberg en startte de 2e wedstrijdronde. Wij danken de Pieten dat ze tóch nog een bezoek konden brengen aan SHH.

  Graag tot volgend jaar!!

  Piet Kovidio en Piet Faizer verstoren JO7 wedstrijden

  Piet Kovidio en Piet Faizer verstoren JO7 wedstrijden 1

  Piet Kovidio en Piet Faizer verstoren JO7 wedstrijden 2