• SHH 11-1 pakt drie punten tegen Jekerdal

• SHH 11-1 pakt voor de herfstbreak drie punten en stijgt naar een vierde plek in de hoofdklasse Zwaluwen Jeugd 5.  Ondanks een vroege 0-2 achterstand lukt het SHH om de slaap uit de ogen te wrijven en na een uitbraak van Cas is het Kyran die de eerste goal voor de groenwitten in de rechterbovenhoek weet te krullen. Die goal geeft het team voldoende vertrouwen het tij te keren, wat resulteert in diverse uitbraken van Jort, vaak op aangeven van Suus. Het is echter Kyran die de gelijkmaker in de doel legt.

De verdediging van Louis, Tijl, Florine en Suus maakt de meeste aanvallen van Jekerdal onschadelijk, maar als dat eens niet lukt is het keeper Sim die ervoor zorgt dat de spitsen van Jekerdal met lege handen achterblijven. De 3-2 valt voor SHH vanuit een corner. Hier is er een hoofdrol voor Tijl weggelegd die er met z’n lichaam voor zorgt dat de verdediger van Jekerdal niet aan verdedigen toekomt en een eigen goal scoort.

In de tweede helft wordt een grote kans voor Jekerdal op het laatste moment door Florine gestopt. De bal wordt strak door Suus naar gepast waarna Jort er een corner uit weet te slepen. En weer is het raak voor SHH. Sven scoort van dichtbij met het hoofd de 4-2, een kunst die hij dit seizoen al vaker heeft laten zien. Iets later is het Stijn die op aangeven van Louis bijna tot scoren komt. De aanvallen blijven komen en ook voor Morris en Cas lijkt er een goal in de lucht de hangen.

Dan weet Jekerdal een corner te forceren en wordt er in de rebound gescoord, 4-3. Een tegenvaller en het wordt nog even spannend als Jekerdal enkele minuten voor het eindsignaal door de verdediging weet te breken. Dankzij het uitstekend getimede uitkomen van Sim komt het echter niet tot een gelijkmaker. Wel komt het nog tot 5-3 als Stijn de bal op aangeven van Morris in het net schiet.