• SHH 3 zoekt coach/trainer

 • Wie wordt de nieuwe coach/trainer van SHH 3?

  SHH heeft vanaf dit seizoen haar 3de elftal bij de selectieteams van 1 en 2 getrokken. Gezien de grootte, de kracht en het potentieel van SHH een logische keuze. De samenwerking tussen de trainers, staf en technisch coördinator is vanzelfsprekend maar ook zeker essentieel.

  Voor ons 3de elftal, spelend in de derde klasse, zijn wij met spoed op zoek naar een trainer/coach die in ieder geval de vrijdag-training (dinsdag optioneel) verzorgt en op de zondagen de eindverantwoordelijkheid neemt.

  Het is een jong team waarbij zowel een ervaren trainer/coach past maar zeker ook een startende trainer/coach. Hierbij is het behalen van bijvoorbeeld het trainersdiploma UEFA-C een mogelijkheid.

  SHH is een mooie en gezonde vereniging in Herten/Roermond. Gegroeid van een kleine dorpsclub naar een grote vereniging in Herten/Roermond. Een forse jeugdafdeling met een 40-tal Jeugdteams, G-elftal, Veteranen-team, Walking Football, 3 Vrouwenteams en 8 Herenteams. Onze accommodatie “De Wolfsberg” is up to date met kantine, kleedlokalen onder de bovenbouw en een viertal velden waaronder het hoofdveld met kunstgras.

  Kortom een prachtige vereniging waar veel vrijwilligers haar steentje aan bijdragen.

  Pas jij bij onze vereniging en ons 3de team dan ben je van harte welkom. Neem voor meer informatie contact op met onze Technisch Coördinator, Edwin Verdult. Dit kan via edwin@verdult.tv  , hij neemt dan snel contact met je op.