• Het is SHH niet gelukt om de competitie met een overwinning te starten al had de ploeg dat wel verdiend.

  SHH begon het nieuwe seizoen met een nieuwe doelman; Juul Hamers en een nieuw centraal duo; Jens van Hees en Driek Engels. Op de backposities vonden we dan weer het centrale duo van afgelopen seizoen; Istvan Munnix en Glenn Gijzen. Verder vertrouwde namen inclusief Daan Winter die een plek rechtsvorm heeft gevonden en daar een prima wedstrijd speelde.

  Over het getoonde spel zal de trainer best tevreden zijn geweest na afloop. SHH domineerde grote delen van de wedstrijd en voetbalde veel op de helft van de tegenstander. DVO kwam niet zo veel aan aanvallen toe en Juul Hamers had een betrekkelijk rustige middag. Zijn collega aan de overzijde kon zich onderscheiden en deed dat ook. De grootste kans in de eerste helft komt er voor SHH uit een hoekschop waaruit vrij mag worden ingekopt. De doelman van DVO, Jeroen Burg, pareert de bal knap.

  In het eerste deel van de tweede helft is SHH een aantal malen heel dicht bij de openingstreffer. De gehele voorhoede krijgt een handvol goede kansen maar de bal gaat of net voorlangs of de doelman ligt in de weg. Ook krijgt hij hulp van de scheidsrechter die weigert de bal op de stip te leggen nadat Swen Domburg omver wordt geduwd terwijl de bal in het lege doel kan schieten.

  Ondanks de kansen wordt er niet gescoord en wisselt Maarten van Lieshout aanvallend, het team schakelt over naar 3-4-3 en dat heeft effect. Na 75 minuten slalomt Casper Metsemakers door de verdediging en met een geplaatst schot is de Jeroen Burg eindelijk een keer kansloos.

  Veel veranderd de goal niet aan het spelbeeld maar een paar minuten later valt uit het niets de gelijkmaker. Een pegel van afstand komt via de onderkant van de lat terug het veld in waar de rebound voor een aanvaller is, die daarbij wel een verdediger mag wegduwen.

  En daar blijft het bij al kregen de 22 spelers ook niet echt meer de tijd om een winnende te maken. De eerste helft duurde al maar ruim 44 minuten, de tweede kende ongeveer 20 seconde extra tijd ondanks een zestal wissels en aantal blessurebehandelingen. Zo was de scheidsrechter in ieder geval vroeg thuis maar bleef SHH met een kater achter.

  Opstelling SHH: Juul Hamers, Istvan Munnix, Driek Engels, Jens van Hees, Glenn Gijzen (65. Rik Linssen), Max Winter (85. Daan Verhagen), Nicolas Mitchell, Loek Vilters, Daan Winter, Swen Domburg (70 Tim Francot), Casper Metsemakers.