• SHH Herten nog dringend op zoek naar leider 1ste team

  • SHH Herten, spelend in de 3de klasse KNVB, is voor het seizoen 2019/2020 dringend op zoek naar de invulling van de elftalleider of twee elftalleiders hier gezamenlijk een invulling aan geven. SHH Herten is een gezonde vereniging met ruim 950 leden, een 13-tal senioren teams en een grote jeugdafdeling. Een reeds jarenlang sterke organisatie met veel vrijwilligers staat ieder jaar weer klaar bij deze gezellige vereniging.

    De technische staf van het 1ste elftal bestaat uit de trainer Maarten van Lieshout (4de seizoen), 2 assistent scheidsrechters en een sportmasseur. Na drie seizoenen heeft de huidige elftalleider afscheid genomen. De invulling is vanzelfsprekend noodzakelijk bij een 1ste elftal. Dit kan ook door een duo ingevuld worden.

    De taken/kwaliteiten die bij deze elftalleider horen zijn allereerst natuurlijk de fysieke aanwezigheid op circa 30 zondagmiddagen en regelmatige aanwezigheid op de trainingsavond op de vrijdag. Naast het technische overleg met de trainer is het aanvoelen van en het praten met de spelers van de selectie de belangrijkste hoofdtaak. Daarnaast dient er nog een stuk wedstrijdadministratie gevoerd te worden.

    Zeker een omvangrijke maar ook een belangrijke taak bij dit 1ste elftal. Een voetbaldier in hart en nieren krijgt van SHH alle ruimte om dit goed in te vullen. Spelers, staf en bestuur zullen er voor zorgen dat de nieuwe elftalleider zich al snel zal thuis voelen bij SHH.

    Interesse? Bel dan even met Hans Schroots, voorzitter SHH, 06-29040781.