• In deel een van het tweeluik met Obbicht stapte er geen winnaar van het veld; 1-1.

De harde wedstrijd van vorige week tegen DVO had zijn fysieke tol geeist. Joshua Geurts kon helemaal niet meedoen, Driek Engels moest na ruim 20 minuten ook de handdoek werpen en zich laten wisselen. Die wissel plus een door Danny de Winter gekeerd schot van afstand waren de enige moment uit de eerste helft dat noemenswaardig was. Obbicht liet SHH komen maar was tandeloos in de omschakeling, SHH speelde in een te laag tempo en had te vaak ruzie met de bal en het veld.

Dat beeld zette zich in de tweede helft voort op een belangrijk detail na; vlak na de pauze viel de bal plotseling voor de linksbuiten van Obbicht die met een fraaie lob scoorde. Een doelpunt te mooi voor de nogal lelijke wedstrijd.

Pas halverwege de tweede helft kwam er bij SHH plotseling het heilige vuur boven. Het tempo ging omhoog, duels werden gewonnen en er kwamen kansen. De eerste voor Julien te Wierik, uit een hoekschop leek hij te scoren maar de keeper kon net redden, de rebound werd door Max Winter over geschoten. Max had ook de tweede kans maar kreeg de bal niet voorbij de uitkomende doelman.

Obbicht wankelde en leek om te vallen, Swen Domburg zette Casper Metsemakers vrij maar zijn schot hobbelde tegen de paal. De thuisploeg greep alle middelen aan om het spel te vertragen en te frustreren en leek daarvoor beloond te worden, tot de 95e minuut. De scheidsrechter floot voor een duw in de rug ruim binnen het strafschopgebied maar legde de bal er vervolgens buiten. Maar dat deerde Loek Vilters niets, hij plaatste de bal in de hoek rechtsonder en zorgde met zijn eerste goal voor het verdiende punt. Volgende week mogen de ploegen de strijd voortzetten.

Opstelling SHH: Danny de Winter, Sjoerd Schroots, Istvan Munnix, Glenn Gijzen, Driek Engels (22. Benjamin Hompe), Max Winter, Julien te Wierik, Loek Vilters, Casper Metsemakers, Swen Domburg (78. Daan Winter), Enzo Dirksen (46. Koen Schroots)