• SHH JO9-2 – DES Swalmen J09-01

 • Het team van J09-2 speelde de eerste thuiswedstrijd van de competitie tegen de JO9-1 van DES Swalmen. Vanaf de aftap werd er goed samengespeeld door het team in groen-wit en zorgden de spelers voor het nodige spektakel. De toegestroomde toeschouwers werden in de zon getrakteerd op een spannende wedstrijd die in 6-2 eindigde.

  Bij de eerste aftrap ging Tess meteen in de aanval en maakte ze het de verdediging van DES knap lastig. Al in de vijfde minuut scoorde Benjamin vanuit een corner een eerste doelpunt. Donkere wolken pakten zich samen boven De Wolfsberg voor het team uit Swalmen toen de bal bij na een keihard schot van David bij Maurits voor de voeten kwam. Met een knal in de kruising zette hij de 2-0 op het scorebord.

  Elke poging om tot scoren te komen van de tegenpartij werd gestopt door David die uitstekend stoorde of door verdedigers Tijl, Quinn en Maurits die de bal bovendien effectief naar voren brachten. Als er al eens een speler van de tegenstander tot een schot op doel kwam stond daar Ise die haar goal uitstekend schoonhield. Het was Kyran die in de elfde minuut de 3-0 en in de zeventiende minuut de 4-0 in de touwen schoot. Twee minuten later maakte hij de hattrick compleet en ging JO9-2 met 5-0 de rust in.

  In de tweede helft was het Tess die als eerste scoorde na een pass van Tijl die van achteren opkwam. De tegenstander scoorde ook nog twee goals, maar dankzij het verdedigingswerk van Quinn en het keepwerk van Ise werd erger voorkomen. In de laatste seconden van de wedstrijd was er nog een pass van Maurits en schoot Tess de bal in de goal. Die laatste goal viel helaas net na het fluitsignaal en dus eindigde de wedstrijd in 6-2. Lekker gespeeld JO9-2!

  SHH JO9-2 – DES Swalmen J09-01 1

  SHH JO9-2 – DES Swalmen J09-01