• In het eerste duel na de winterpauze lukte het niet de punten in eigen huis te houden, met 2-3 ging Centrum Boys ermee aan de haal.

  Zonder Jens van Hees (blessure) en Swen Domburg (schorsing) begonnen SHH en Centrum Boys aan het duel in een heerlijk zonnetje. De gasten uit Sittard lieten zich al direct ver inzakken en beperkten zich tot de lange bal.

  Zo ook in de derde minuut. Een diepe bal van achteruit bracht het centrale duo in paniek. Driek Engels liet de bal glippen waardoor een aanvaller alleen op doel af kon, Juul Hamers stopte de inzet nog maar een meegelopen aanvaller was scherper dan Istvan en prikte de 0-1 binnen. SHH zette direct aan en kwam tot kansen. Tim Francot schampte de lat met een schot, Daan Winter kopte in het zijnet.

  Centrum Boys gokte volledig op de omschakeling en was daarmee binnen het kwartier weer succesvol. Een harde voorzet vanaf de rechterzijde raakte van dichtbij een arm en de bal ging (wel erg gemakkelijk) op de stip. Gino Facenna zette de strafschop om in een 0-2 voorsprong.

  Na die tweede treffer had SHH het lastig. De ploeg gaf veel verkeerde passes waarna Centrum Boys er snel uit kwam. De Boys kregen ook kansen op een derde maar scoorden niet. SHH herstelde zich daar nog voor de pauze weer van en drukte Centrum Boys weer steeds verder terug. Casper Metsemakers schoot voorlangs en een andere inzet werd ternauwernood van de lijn gehaald.

  Direct na de pauze ging SHH door met druk zetten en het was slechts een kwestie van tijd voor er een keer een bal inviel. Tim Francot mistte op een meter afstand de grootste kans waarna Daan Winter de bal er wel inschoot vanaf de rand van het strafschopgebied.

  Loek Vilters was met een vrije trap dichtbij de gelijkmaker maar de keeper bokste de bal uit de hoek. Uit een van de spaarzame uitvallen van Centrum Boys ontstaat vervolgens ook een vrije trap en na een tikje breed schiet wederom Gino Facenna de bal weergaloos in de kruising; 1-3.

  Toch leek daarmee de wedstrijd niet beslist en na een enorme kopkans van Nicolas Mitchell scoorde de ingevallen Samir Perriens wel de 2-3. Facenna had wellicht gedacht dat hij de mooiste van de middag had gemaakt, Samirs imitatie van van Basten, vollerend vanaf de achterlijn was echt nog fraaier. Maar helaas zou het geen punten opleveren, aanval na aanval ging richting het doel van Centrum Boys maar de gelijkmaker wilde niet vallen.

  Volgende week nieuwe kansen, dan gaat SHH op bezoek bij DVO.

  Opstelling SHH; Juul Hamers, Remco Ostlender, Driek Engels, Istvan Munnix, Glenn Gijzen, Rik Linssen (87. Sjoerd Schroots), Loek Vilters, Nicolas Mitchell (73. Samir Perriens), Casper Metsemakers, Daan Winter, Tim Francot (87. Koen Schroots)