• SHH heeft geen revanche kunnen halen op MMC want ook in Weert werd verloren.

SHH startte met de van een blessure teruggekeerde Driek Engels als rechtsback en de eerste team minuten gebeurde er weinig. De ploegen tasten elkaar wat af , MMC schiet een paar keer van afstand maar gevaarlijk wordt het niet. Maar na 10 minuten scoort SHH de 0-1. Casper Metsemakers had de voorbereidende actie en Max Winter de voorzet op de vrijstaande Enzo Dirksen en Juliën te Wierik. Enzo stuitte met een kopbal nog op de doelman, Julien schoot de rebound binnen.

Maar die voorsprong was SHH weer snel kwijt. MMC kwam er uit op snelheid uit aan de linkerkant en met een lob werd doelman Danny de Winter verschalkt. En twee minuten later beland een mislukt schot toevallig voor de voeten van een aanvaller van MMC die in de lange hoek raakt schiet.

SHH heeft even nodig om te herstellen van die snelle domper en weet een periode lang nauwelijks de voorhoede te bereiken terwijl de onzekerheid achterin zichtbaar is. Juliën te Wierik valt ook nog geblesseerd uit maar na een half uur pakt SHH de draad weer op. De ploeg gaat weer voetballen en drukte MMC Weert terug. Drie kansen volgen met de grootste voor Casper Metsemakers die de bal in vrije positie net naast schuift.

Aan de andere kant is er een counter van MMC die op niets uit lijkt te lopen. Maar staande tussen drie verdedigers en bijna op de achterlijn weet de aanvaller de bal toch over de doelman, binnenkant paal binnen te werken.

Direct na rust volgt een hoekschop voor MMC waarna een ogenschijnlijk makkelijk te pakken kopballetje toch achter Danny de Winter in het net terecht komt. SHH probeert met veel risico en tempo er nog een goede tweede helft uit te halen. Er volgen ook kansen voor Joshua Geurts (paal) en Swen Domburg (schot te zacht) maar hoewel SHH voetballend de bovenliggende partij blijft wordt er niet meer gescoord en wordt het ook niet meer spannend.

Omdat ook achtervolgers Geleen Zuid en Langeberg verloren blijft SHH wel tweede in de stand. Koploper Lindenheuvel-Heidebloem won wel en heeft met 2 duels minder 10 punten meer.

Opstelling SHH: Danny de Winter, Driek Engels, Benjaming Hompe (80 Sten Kochanowski), Glenn Gijzen, Sjoerd Schroots, Loek Vilters, Juliën te Wierik (27. Swen Domburg), Max Winter, Joshua Geurts, Enzo Dirksen (65. Koen Schroots), Casper Metsemakers