• Na drie nederlagen op rij lukte het SHH vanmiddag wel om een overwinning te boeken. Tegen de hekkensluiter werd het verschil pas na de pauze gemaakt.

De eerste helft die SHH op de mat legde was misschien wel de minste van het seizoen tot nu toe. Geen tempo, nauwelijks beweging zonder bal, veel foute passes en slordigheden kenmerkten het spel van SHH in de eerste helft.

Desondanks kwam de ploeg wel op voorsprong door Tim Francot. Hij reageerde alert op matig uitverdedigen bij Born en had de mazzel dat zijn schot met een grote boog zomaar in het doel vloog. Dat was na een kwartier spelen. SHH bakte er dus weinig van maar had van Born ook weinig te duchten. De tegenstander probeerde wel aanvallend te voetballen maar had niet de kwaliteit in huis om SHH veel onder druk te zetten. Na een half uur moest Juul Hamers toch tweemaal reddend optreden bij een schot en kopbal.

In de laatste tien minuten voor rust toonde het spel van SHH al wat verbetering, Born werd meer teruggedrongen al kwam het niet tot kansen. Een donderspeech en wissel in de rust brachten in de tweede helft beterschap. Swen Domburg mocht invallen en had al binnen een halve minuut de 2-0 op zijn voet maar die poging werd gered.

SHH kwam veel beter uit de kleedkamer en voerde de druk op Born op, een doelpunt hing in de lucht en zou uiteindelijk ook vallen. Maar daarvoor kreeg Born uit een counter nog de uitgelezen kans om gelijk te maken, Juul Hamers redde wederom. Twintig minuten voor tijd viel de bevrijdende 2-0, Swen Domburg werd weggestuurd en bleef met een verdediger in zijn rug uiterst kalm.

Stan Ubaghs mocht daarna nog zijn debuut maken en Daan Winter schoot nog een derde goal tegen de touwen. Er waren zelfs genoeg kansen om meer doelpunten te maken maar dat bleef Born bespaard.

Al met al een verdiende overwinning op een ploeg die SHH precies op het goede moment trof.

Opstelling SHH: Juul Hamers, Istvan Munnix, Driek Engels, Jens van Hees, Glenn Gijzen, Max Winter (81. Remco Ostlender), Loek Vilters, Samir Perriƫns (46. Swen Domburg), Casper Metsemakers, Daan Winter, Tim Francot (83. Stan Ubaghs)