• Uitwedstrijden in Beegden, voor SHH staan ze de laatste jaren vaak op het programma en eigenlijk valt het nooit tegen qua amusement. Twee ploegen met verschillende speelstijlen en je weet vooraf nooit welke kant het kwartje op gaat vallen. Erg zonde dus dat juist deze wedstrijd met kans op een periodetitel achter gesloten deuren moet worden gespeeld. Het verbod op publiek blijkt in de praktijk echter nauwelijks te handhaven. Net als op vele andere plaatsen is ook in Beegden van buiten het complex alles probleemloos te volgen. Een mooie groep SHH-supporters verwelkomde dan ook de spelers bij opkomst met groen rookpotten. Allen gestaan op een heuvel in de hoek van het complex leek het zelfs een echt uitvak.

  SHH zit in een flow. Zowel in de beker als in de competitie is tot nu toe alles gewonnen. Een ongekende start die zelfs de meest optimistische volger een beetje verrast heeft. Met 21 uit 7 en een fraai doelsaldo staat de ploeg aan kop, een puntje bij Hebes is al genoeg voor de periodetitel.

  Door het al genoemde verschil in speelstijl is het spelbeeld zoals vooraf uit te tekenen is, SHH krijgt de bal en neemt het initiatief, Hebes trekt zich terug en probeert met snelle aanvallen voor gevaar te zorgen. Een tactiek de ze al jaren met veel succes toepassen maar door het verlies van een aantal bepalende spelers is het venijn uit die tactiek duidelijk minder. Hebes heeft, tot ergernis van de eigen trainer, veel moeite om de organisatie op orde te houden.

  SHH is in dan ook de bovenliggende ploeg maar laat zich na een kwartier bijna verrassen. Door een gebrek aan druk weet Hebes de bal in de zestien te krijgen. Na terugleggen volgt een schot vanaf de rand waar Juul goed redt, de bal blijft echter hangen en de spits van de thuisploeg schiet van dichtbij hard onderkant lat. SHH ontsnapt en moet even bijkomen van de schrik.

  Langzaam herstelt het spelbeeld zich en weet SHH weer gevaar te stichten. Uit een voorzet van Swen Domburg schiet de bal na een minuut of 25 door en komt bij Loek Vilters, die passeert zijn tegenstander en de schiet bal in het net. Het doelpunt wordt uitgebreid gevierd met het uitvak.

  Hebes is vrijwel direct erna gevaarlijk met een schot dat de paal schampt maar SHH laat zich niet meer van de wijs brengen. Een snel genomen hoekschop door Loek Vilters en Tim Francot vindt Swen Domburg die 0-2 binnenkopt en dat is ook de ruststand.

  Na de pauze probeert Hebes wat aanvallender te staan. Dat is vooral in het voordeel van SHH dat met de ruimte goed raad weet. Hebes heeft dan wel meer balbezit en is wat vaker op de helft van de tegenstander te vinden, gevaarlijk wordt het nauwelijks en SHH profiteert aan de overkant.

  Tim Francot profiteert van een glijpartij en schiet de 0-3 binnen. Swen Domburg en Roel van Melick werken in het laatste kwart nog aan het doelsaldo waarna het feest in de hoek kan losbarsten.