• In de seizoensopening lukte het SHH niet om punten mee naar huis te nemen deze middag. Alfa Sport was op eigen veld met 1-0 net te sterk.

  Na weken puzzelen mocht Patrick Wolters voor het eerst een basiself de wei in sturen. Over de doelman bestaat geen twijfel, dat is Juul Hamers. Daarvoor staan Driek Engels en Jens van Hees centraal, op de backs begonnen Glenn Gijzen en Remco Ostlender. Het middenveld werd gevormd door Loek Vilters, Nicolas Mitchell en Samir Perriëns. Casper Metsemakers, Daan Winter en Tim Francot zijn de voorhoede waar Swen Domburg wegens een blessure ontbrak.

  Na een aftastende aanvangsfase is SHH de eerste ploeg die het doel onder vuur neemt. Een poging van afstand wordt door de doelman gepareerd waarna de thuisploeg wat meer het heft in handen neemt. Alfa Sport toont zichzelf vaardiger en weet in balbezit een hoop druk uit te oefenen zonder dat daar echt kansen uit voortkomen.

  Een aantal pogingen van afstand kunnen Juul niet zenuwachtig maken en wanneer Alfa Sport na 34 minuten echt een keer uitbreekt plukt hij de bal van de voeten van een aanvaller. SHH staat scherp en attent te verdedigen maar heeft heel veel moeite om in balbezit de overkant van het veld te bereiken. Vlak voor rust lukt het nog een keer wanneer Casper Metsemakers kan uithalen, dat schot gaat naast.

  SHH komt beter uit de kleedkamer voor de tweede helft maar de kansen komen nu wel voor Alfa Sport. Juul Hamers redt eerst nog prima maar is 2 minuten later kansloos als een lage voorzet bij de verre paal wordt ingekopt; 1-0. Drie minuten later krijgt Alfa Sport uit een corner een goede kopkans maar Juul redt prima.

  Gesteund door de voorsprong plooit Alfa Sport daarna wat terug. Het geeft SHH de ruimte om de thuisploeg onder druk te zetten maar heel veel kansen levert het niet op. Driek Engels is in de nastoot van een hoekschop dichtbij, zijn schot uit de draai gaat voorlangs. Samir Perriëns heeft later nog de beste kans maar na goed voorbereidend werk van Koen Schroots gaat ook dat schot voorlangs.

  Ook het slotoffensief zorgt niet meer voor een doelpunt waarna de uitstekend fluitende scheidsrechter een eind aan de wedstrijd maakt. Voor SHH niet het gewenste resultaat en volgende week volgt tegen Centrum Boys een herkansing.

  Opstelling SHH; Juul Hamers, Glenn Gijzen, Driek Engels, Jens van Hees (73. Sjoerd Schroots), Remco Ostlender, Loek Vilters, Nicolas Mitchell (24. Istvan Munnix), Samir Perriëns, Casper Metsemakers, Daan Winter (67. Koen Schroots), Tim Francot

  Overige uitslagen;

  Hebes v Langeberg 1-2

  Born v Sittard 0-4

  Brevendia v DVO 3-1

  SVC 2000 v Spaubeek 3-0

  Centrum Boys v RKVB 4-2

  Argo v Haslou 2-1