• Op het koude en harde kunstgras in Elsloo begonnen Haslou vanmiddag om half drie aan hun wedstrijd. Na een gelijkopgaande openingsfase was het de thuisploeg die de eerste echte grot kans kreeg, de spits van dienst kon zijn voet echter niet achter een lage voorzet krijgen en mikt naast het doel. Een collega liet niet veel later zien hoe het wel moest. Met een bekeken schot vanaf de rand van de zestien verschalkte hij Juul Hamers.

    SHH ging niet bij de pakken neer zitten en probeerde direct om de achterstand ongedaan te maken. Je zag het geloof in het team groeien en dat betaalde zich uit. Remco Ostlender rondde een prima aanval van SHH af, zijn eerste voor SHH. De Hertenaren gingen daarna door met aanvallen en kregen een paar prima kansen. Bij een scrimmage voor het doel viel de bal net niet goed, Casper Metsemakers kwam vrij voor de doelman maar werd alsnog knap getackeld en een kopbal van Daan Winter miste het doel net.

    De rust kwam voor SHH daarom niet op een lekker moment want het gaf Haslou de kans om wat om te zetten. De aanvalslust bij SHH werd daardoor in het begin van de tweede helft even aan banden gelegd. De thuisploeg zorgde voor druk maar SHH stond goed en wist in de omschakeling wel gevaarlijk te worden. Maar niet voor het eerst lukte het niet om de bal ook in het doel te krijgen.

    Tot overmaat van ramp valt de goal dan wel aan de overkant. Een foute aanname achterin bracht de spits van de thuisploeg alleen voor Juul die hij passeerde en scoorde. SHH probeerde het nog wel daarna maar mocht ook blij zijn dat Haslou in de counter niet nog een keer scoorde.

    Ondanks een hoop positieve punten blijven er onderaan de streep dus weer geen punten over. Daardoor zakt de ploeg naar de 11e plek.

    Opstelling SHH; Juul Hamers, Glenn Gijzen, Jens van Hees, Driek Engels, Remco Ostlender, Rik Linssen, Max Winter (73. Istvan Munnix), Loek Vilters, Casper Metsemakers, Swen Domburg, Daan Winter (65. Tim Francot)