• Na een paar weken zonder wedstrijden mochten SHH en Langeberg vanmiddag eindelijk weer eens de wei in. De bezoekers genoten er duidelijk meer van en wonnen met 1-4.

  Met een paar aanpassingen in de basis begon SHH vanmiddag niets eens heel slecht aan het duel tegen Langeberg. De tegenstander heeft een ploeg die graag vanuit een hechte defensie opereert Langeberg trok zich dus behoorlijk terug op eigen helft om zo de ruimte voorin te kunnen benutten. De eerste mogelijkheden waren daardoor voor SHH maar heel erg gevaarlijk werd het niet.

  De gasten zochten dus voornamelijk met lange ballen openingen achterin en deden dat ook na dik twintig minuten. Langeberg opende aan de linkerzijde maar de aanvaller bevond zich in duidelijke buitenspelpositie en dus ging de vlag omhoog. Tot verbijstering van iedereen negeerde de scheidsrechter het signaal en dus lag de verdediging helemaal open, een simpele breedtepass stelde een meegelopen aanvaller in staat de score te openen.

  SHH was het even helemaal kwijt na de openingstreffer en Langeberg werd sterker. Dat leverde een aantal poeiers van afstand op maar die werden gepakt door Juul Hamers. Even voor rust zorgde een hoekschop voor verwarring achterin maar kon SHH de bal nog van de doellijn wegwerken. De klok sprong even erna op 45 en aangezien er geen onderbrekingen waren geweest leek 0-1 de ruststand te worden.

  Het liep anders want er kwamen uiteindelijk liefst 5,5 minuut bij waarin het voor SHH helemaal misging. Eerst zette Langeberg even massaal druk waardoor de verdediging niet veel meer kon dan blind wegwerken, het scherpe middenveld van Langeberg onderschepte de bal en benutte de overtalsituatie; 0-2. Juul Hamers moet na een halve redding even later achter de bal aan en trekt zijn tegenstander aan het shirtje; penalty en 0-3.

  Met die achterstand werd de tweede helft een vrij kansloze zaak maar SHH probeerde het toch. Een vrije trap van Loek Hamers werd gered door de doelman, de rebound kon door Nicolas Mitchell niet worden benut. Even later viel uit een snel genomen hoekschop wel de 1-3, Loek Hamers vond Swen Domburg die de bal binnenwerkte.

  Daarbij zou het blijven want een verder offensief van SHH bleef uit, wel werden er in het restant van het sportieve duel nog een karrenvracht aan gele kaarten uitgedeeld. En uiteindelijk scoorde de spits van Langeberg uit de draai in de lange hoek ook nog een vierde treffer.

  Opstelling SHH; Juul Hamers, Driek Engels, Glenn Gijzen, Istvan Munnix, Remco Ostlender, Samir Perriƫns (79. Sjoerd Schroots), Rik Linssen, Loek Vilters (73. Tim Francot), Swen Domburg, Nicolas Mitchell (85. Koen Schroots), Casper Metsemakers