• Stem op Levi Smans als beste talent van het seizoen !

 • Update ! Bericht van Levi:

  Hoi allemaal, allereerst mega bedankt voor het stemmen waardoor ik het schild van de 4e periode heb kunnen winnen. Hierdoor maak ik ook kans om het gouden schild voor het gehele seizoen te winnen. Zouden jullie nog 1 keer willen stemmen en zo veel mogelijk delen en doorsturen. En vergeet niet te bevestigen via de mail❤️🙏🍀

  Levi Smans maakt kans op een mooie individuele prijs. De middenvelder van VVV-Venlo is genomineerd voor de titel beste talent van de vierde periode!

  Levi Smans is dit seizoen een vaste waarde voor VVV en is eigenlijk wekelijks een van de uitblinkers aan Venlose zijde. Ook in de laatste twee wedstrijden tegen Jong AZ en FC Den Bosch wist Levi ondanks de nederlagen in positieve zin op te vallen met één assist en twee doelpunten, waaronder zijn prachtige treffer van afgelopen vrijdag. In totaal staat de teller voor Levi dit seizoen al op negen doelpunten en zes assists.

  De goede prestaties van Smans leveren hem nu een nominatie op voor de titel beste talent van de vierde periode. Supporters kunnen van dinsdag tot donderdag 2 mei 20:00 uur stemmen op Levi en hem aan deze mooie individuele prijs helpen.

  Stem nu op Levi via onderstaande knop!

  Stem op Smans als beste talent van de vierde periode!