• SVC JO9-2 - SHH JO9-2

• Tijdens een sportieve wedstrijd op de Wijher heeft SHH JO9-02 de JO9-02 van SVC verslagen met 4-7. Na afloop werd de derde overwinning op rij van de Hertenaren in de kantine van SVC beklonken met ranja en chips.

Met twee vroege goals van Ise in de derde en vijfde minuut kwam SHH al vroeg in de wedstrijd op voorsprong. Dankzij Kyran maakte de goed samenspelende ploeg in de zevende minuut de 3-0. Ook Tess zorgde met snelle loopacties voor spannende momenten. Door het goede verdedigingswerk van Quinn en Tijl en natuurlijk de meeverdedigende aanvallers Tess, Kyran en Ise kwam de tegenstander amper door.  Toen dat toch lukte was er tot tweemaal toe het linkerbeen van keeper Benjamin. Toch scoorde SVC in de achtste minuut hun eerste goal met een onhoudbaar afstandsschot. David blokte doorgebroken tegenstanders goed en SHH herpakte zich. De bal werd in rap tempo door Tijl of Quin naar voren gespeeld. In de elfde scoorde Kyran na een uitbraak van Isa en in zeventiende minuut wist Kyran zijn hattrick vanuit een corner compleet te maken. Net voor rust kreeg SHH nog twee goals tegen, waardoor het team met 3-5 de rust in ging.

SVC JO9-2 - SHH JO9-2

In de tweede helft volgden de schoten op doel elkaar in rap tempo op, maar het sterke keepwerk van de tegenstander zorgde ervoor dat er maar niet gescoord werd. SVC kwam niet door de verdeding waar Tijl, Quinn en Benjamin goed samenwerkten. Tess liet de nodige lekkere loopacties zien en ook Benjamin legde grote afstanden af aan de linkerkant van het veld. Ise hield een paar lastige ballen uit het doel maar ook aan de andere kant werden schoten van Tess, Benjamin en Quinn behendig gekeept. Het was David die de bal in de vierentwintigste minuut behendig in de goal van de tegenstander schoot 3-6. De voorsprong van SHH liep weer op. Na wederom een knappe redding van Ise scoorde te tegenstander vanuit een hoekschop. Het laatste doelpunt van de wedstrijd was voor SHH. Kyran besloot de wedstrijd met 4-7. De intensieve trainingen van Paul en Luc werpen hun vruchten af. De JO9-02 van SHH is een goedlopend team geworden dat tactisch samenspeelt en steeds beter positiespel laat zien. Lekker gespeeld SHH JO9-02!

SVC JO9-2 - SHH JO9-2 1