• Teamindeling seizoen 2024-2025

 • Beste Ouders/verzorgers en spelers van SHH,

  Het maken van de nieuwe teamindelingen is elk jaar een grote klus, mede door veel aan- en afmeldingen en de opstart van een Meiden (MO15)-team.

  We delen teams in op basis van gelijkwaardigheid in leeftijd en niveau, met aandacht voor individuele wensen. Het belang van het team en de vereniging weegt echter zwaarder. Iedereen ontwikkelt zich anders, en we denken dat deze samenstelling nu het beste is.

  We begrijpen dat niet iedereen het altijd eens zal zijn met de indeling. Graag geven wij inzicht in hoe wij tot deze indeling gekomen zijn:

  • Beoordelingen van leiders en trainers bestudeerd en besproken.
  • met diverse trainers en leiders is gesproken;
  • persoonlijke verzoeken verkend en waar mogelijk ingepast;
  • Het technisch jeugdbeleidsplan gebruikt om selectiespelers en talenten te beoordelen, en op basis daarvan advies uitgebracht aan de indelingscommissie.

  Betreft JO-7 teams:

  • De gepubliceerde JO-7 teams worden nog aangevuld tot maximaal 7 spelers;
  • Het is onzeker hoeveel teams verder van start gaan en of alle kinderen geplaatst kunnen worden omdat te weinig ouders zich beschikbaar hebben gesteld om training te geven.

  Betreft overige jeugdteams:
  Bij sommige teams staan ook nog geen trainers of begeleiders vermeld. SHH is volledig afhankelijk van vrijwilligers en doen daarom een dringend beroep op jullie en jullie netwerken. Zonder vrijwilligers, helaas geen voetbal.

  Heb je voetbalaffiniteit en vind je het leuk om een enthousiast jeugdteam te managen? Heb je ideeën of durf je zelf het avontuur aan? Meld je dan bij de huidige trainer of het jeugdbestuur.
  Wat krijg je ervoor terug? Plezier, sociale contacten, persoonlijke ontwikkeling en ondersteuning met o.a. diverse KNVB-tools.

  Voor vragen of opmerkingen over de teamindeling, mail naar teamindeling@shh-herten.nl.
  Houd er rekening mee dat het beantwoorden van uw mail niet altijd direct zal plaatsvinden. Er wordt getracht om u binnen 1 week van een reactie te voorzien.

  Je vindt de indeling onder het menu Jeugdzaken of klik hier.

  Tot slot wensen wij iedereen alvast een hele fijne vakantie en een sportief en gezellig seizoen 2024-2025 toe.

  Indelingscommissie SHH