• Trainer voor SHH VR2

  • Hey jij daar! Heeft de headline jouw interesse gewekt? Mooi zo. SHH dames 2 is namelijk voor het nieuwe seizoen opzoek naar een trainer (m/v). Wij zijn een enthousiast team met dames in verschillende leeftijdscategorieën. Dit maakt het een leuke uitdaging maar bovenal gezellig.

    Wij komen uit in de zesde klasse dus je trainersvaardigheden mogen nog verbeterpunten hebben, net zoals dat wij dat hebben. Beginners, laatbloeiers of juist iemand met veel inzicht waar wij van mogen leren, je bent van harte welkom! Geef je liever niet alleen training maar liever met een bekende van je, ook dat kan!

    Hoewel gezelligheid voorop staat zijn we ook competitief, winnen doen wij graag! Wij zoeken dus wel een trainer die een beetje discipline heeft en ons met momenten net dat zetje geeft iets meer gas te geven  op het veld. Het meest belangrijke is een positieve houding en een goede dosis humor want dan spelen de dames op hun best en hebben we een leuke zondagmiddag met z’n allen.

    Wedstrijden spelen we in de regel op zondagochtend, we beginnen op tijd en zijn daarom ook al vroeg op de dag klaar. Zondags worden we gecoacht door Eric Schrijen. Je staat er dus niet alleen voor en ook wij dragen ons steentje bij. Het gaat voornamelijk om de training, 1 of 2 dagen per week, jij beslist!

    Interesse of gewoon vrijblijvend eens kennismaken zodat je weet wat jij ons kan bieden en wij jou, neem dan contact op met Eric Schrijen via eric.schrijen@home.nl en wie weet zie we elkaar snel!