• Voorbereidingen Jeugd seizoen 2021-2022

 • Beste spelers, leiders en ouders van SHH,

  Zoals ieder seizoen is het wederom een uitdaging om iedereen in het team te plaatsen waar hij of zij zich prettig voelt en waar hij of zij thuishoort. Uiteraard zal de gehele indeling naar eer en geweten gedaan worden en zal er zoals elk jaar ook gebruik worden gemaakt van de adviezen van de leiders en trainers.

  We kunnen nu al zeggen dat het komend seizoen een enorme uitdaging gaat worden om de begeleiding van alle teams rond te krijgen. Gelukkig melden zich elk jaar nieuwe ouders aan voor een rol als trainer of leider maar gezien het grote aantal jeugdteams missen we er nog een aantal. We hebben als voetbalvereniging deze vrijwilligers nodig! Zonder leiders en trainers kunnen teams niet trainen en geen wedstrijden spelen en dus niet starten aan een nieuw seizoen. Dat zou doodzonde zijn.

  De bedoeling is dat we omstreeks eind juni, na de regiocup, gaan communiceren over de indeling via de site van SHH. Een exacte datum volgt zodra er meer bekend is.

  En nogmaals ouders: we hebben jullie nodig!

  Aan alle leiders/trainers/ouders die al betrokken zijn bij de vereniging, en dat zijn er heel veel,  dank jullie wel!! Ook namens de kinderen. Zonder jullie geen jeugdvoetbal.

  Nieuwe leiders/trainers kunnen zich  aanmelden bij Marc Beurskens,

  Blijf gezond en hopelijk toch tot snel.

  Jeugdcommissie SHH en Technische commissie SHH.