• Op zoek naar vorm en punten gaat SHH zondag op bezoek in Elsloo bij een ploeg die in dezelfde situatie bivakkeert; Haslou.

  Voor onze trainer zal het een bijzonder affiche zijn. Voordat Maarten in 2016 hoofdtrainer bij SHH werd was hij vier seizoenen de baas in Elsloo. Hij was daardoor ook de trainer bij het laatste bezoek van SHH aan Elsloo en heeft daar ongetwijfeld minder prettige herinneringen aan. SHH won die dag namelijk met een ongekende 1-6. Later dat seizoen zou Haslou wel nog revanche nemen en met 1-3 winnen in Herten.

  Maar zondag treffen twee teams elkaar die aardig uit vorm zijn. Haslou begon als kampioen uit 4A van verleden jaar uitstekend. Op de openingsdag werd nipt verloren van Brevendia maar daarna werd tegen DVO, Langeberg, Sittard en Hebes 10 punten gehaald. Dat puntenaantal heeft Haslou nog steeds want in de 4 duels daarna waren Spaubeek, RKVB, Centrum Boys en Alfa Sport te sterk.

  Verleden seizoen werd Haslou dus overtuigend kampioen in 4A en scoorde liefst 95 doelpunten. 43 daarvan kwamen er op naam van Tobias Tanger maar voor hem hoeft SHH zondag niet op te passen, hij maakt ze dit seizoen voor Caesar.

  Doelpunten is ook iets waar SHH naarstig naar op zoek is. Zowel tegen Sittard als Spaubeek had de ploeg voldoende mogelijkheden om vroeg in de wedstrijd op voorsprong te komen maar lukte het niet, wat in beide gevallen een nederlaag tot gevolg had. Toch moet de ploeg niet wanhopen want die goals gaan zeker weer komen, en de punten ook.

  De aftrap in Elsloo is om 14:30 en de wedstrijd staat onder leiding van Frank Benneker uit Heerlen.

  Het sportcomplex heeft de beschikking over een tribune dus de supporters kunnen droog staan of zitten mocht het sneeuwen of regen. En tenslotte nog een mededeling van de site van Haslou; honden mogen het complex niet op.