• Voor de laatste competitiewedstrijd van het jaar hoeft SHH alleen maar het water over. Hebes is in Beegden de tegenstander.

    Met deze traditioneel lastige uitwedstrijd voor de boeg is het erg prettig dat SHH vorige week de negatieve spiraal kon doorbreken. De drie punten tegen Brevendia waren meer dan welkom en zorgen voor wat lucht in het klassement.

    Lastig is de uitwedstrijd in Beegden voor SHH altijd en van de 5 competitieontmoetingen daar werd alleen de eerste gewonnen in 2006. Tussendoor lukte het in de nacompetitie overigens wel. Ook afgelopen jaar ondervond SHH de stugheid van de rood-zwarte ploeg want ondanks een overtal wist SHH niet te scoren en verloor met 1-0

    Goed begon Hebes niet aan dit seizoen en zeker niet in eigen huis. De eerste drie thuisduels leverden 3 nederlagen op maar de twee duels erna werden wel in winst omgezet. Vooral de 1-0 zege op koploper Argo is heel knap. In totaal verzamelde Hebes net zoveel punten als SHH maar heeft het een minder doelsaldo.

    De weersvoorspelling voor zondag zijn redelijk dus de kans dat de wedstrijd doorgaat is groot. De thuisploeg heeft tevens een sponsorbijeenkomst gepland zal er daarom ook alles aan doen om het door te laten gaan. Dat is ook de reden dat de wedstrijd op het ‘normale’ tijdstip van 14:30 zal beginnen.

    De leiding is in handen van Kevin van Dalen uit Uden.