• Voor de laatste keer dit kalenderjaar komt SHH zondag in actie op het eigen veld, Brevendia komt op visite.

    Vorige week was er weer een bittere pil te slikken voor SHH bij het bezoek aan Haslou. Waar de voorsprong voor SHH mogelijk was, scoorde de tegenstander na een blunder achterin. Daardoor zakte SHH naar de 11e plaats op de ranglijst, nog steeds wel een veilige plaats maar de clubs op plek 12 en 13 hebben nog duels te goed en het is sowieso niet de plek waar de ploeg verwacht had te staan.

    Toch moet SHH naar boven blijven kijken want de ploeg is beter dan de huidige 11e plaats, maar dan moeten er wel weer punten worden gehaald. Vorig seizoen lukte dat twee keer tegen Brevendia. In Stramproy werd het 1-2, in Herten 5-2. Twee keer een mooie pot voetbal met twee ploegen die aan elkaar gewaagd waren, al zou de uitslag in Herten dat niet direct vermoeden.

    Een ontzettend slechte tweede seizoenshelft bracht Brevendia vorig seizoen nog in degradatienood na een goede eerste helft. Een nieuwe trainer moest dat dit seizoen weer vlottrekken en dat lijkt gelukt. Zonder veel mutaties haalde Brevendia tot nu toe 16 uit 9 vinden we de ploeg op de 6e plaats terug. Ook de uitslagen zijn heel regelmatig al valt een absurde 6-5 tegen DVO wel op.

    Zondag om 14:00 trappen de ploegen af en SHH kan alle steun hard gebruiken!

    Scheidsrechter is Kyle Hoeveler uit Elsloo.