• Komende zondag wacht SHH een thuiswedstrijd tegen hoogvlieger Langeberg.

  Een kapotte drainage zorgde ervoor dat SHH afgelopen weekend niet in actie hoefde te komen ondanks het kunstgras dat bij DVO ligt. Ook het doorgaan van de wedstrijd van komende zondag is nog lang niet zeker want ook kunstgras is niet bestand tegen een storm zoals die voorspelt is. Zaterdagavond neemt de KNVB daarover een beslissing.

  Langeberg kwam afgelopen weekend wel in actie in een heuse topper. De Brunssumse ploeg wist zich vrij ongemerkt tussen de koplopers in te spelen en trof na de winterstop beide teams. Op bezoek bij Argo werd gewonnen waarmee Argo op de ranglijst voorbijgegaan werd. En vorige week kwam koploper Alfa Sport naar Langeberg, bij winst zou Langeberg zelfs de koppositie overnemen maar dat lukte niet, het werd 1-1.

  Pas eenmaal dit seizoen verloor Langeberg en dat was al op de 2e speeldag, in eigen huis tegen Haslou kon een snelle 0-3 achterstand niet meer ongedaan gemaakt worden. Daarna werd dus 12 keer niet verloren waar 8 overwinning bij waren. Een daarvan was in november tegen SHH.

  Die middag kwam SHH via Max Winter nog wel op voorsprong maar was Langeberg nog voor rust op gelijke hoogte gekomen. In de tweede helft bleek de thuisploeg levensgevaarlijk in de omschakeling en scoorde daar nog tweemaal uit.

  Kortom, het zal een lastige middag worden voor SHH maar met de steun van de supporters gaat het vast lukken een mooi resultaat te boeken.

  De wedstrijd begint om 14:30 en staat onder leiding van scheidsrechter Theo Bruekers.