• Als het meezit kunnen we komende zondag eindelijk weer eens voetbal kijken, SHH ontvangt Langeberg.

    Langeberg wist zich voor en na de winterstop aardig richting de top te spelen maar de koppositie overnemen dat lukte dan weer niet. Tegen Alfa Sport werd gelijkgespeeld, en twee weken later werd tegen Spaubeek verloren. Een van de weinige wedstrijden die middag die doorgingen door de storm. Toevalligerwijs stond tijdens het stormweekend van vorig seizoen ook Langeberg-Spaubeek op het programma, ondanks een weggewaaide dug-out ging het ook toen door.

    De achterstand van Langeberg op de koploper is daardoor gegroeid naar 6 punten en dan hebben de Brunssummers ook nog een duel meer gespeeld. De nederlaag tegen Spaubeek was pas de tweede van het seizoen. De eerste was op speeldag 2 tegen Haslou, daarna volgde een reeks van 12 duels zonder nederlaag waarin 8 keer werd gewonnen. Een van die zeges was in november tegen SHH. Die middag kwam SHH via Max Winter nog wel op voorsprong maar was Langeberg nog voor rust op gelijke hoogte gekomen. In de tweede helft bleek de thuisploeg levensgevaarlijk in de omschakeling en scoorde daar nog tweemaal uit.

    Het verhaal van SHH na de winterstop is kort. Tegen Centrum Boys werd verloren en de drie duels erna werden afgelast. Het zorgt voor een druk programma want tot aan 24 mei staat er vrijwel ieder weekend een duel ingepland. Enkel 3 mei is er een vrije zondag, maar met Pasen staat er dan weer een dubbel programma gepland.

    Kortom, het zal een lastige middag worden voor SHH zonder spelritme maar met de steun van de supporters gaat het vast lukken een mooi resultaat te boeken.

    De wedstrijd begin om 14:30 en staat onder leiding van scheidsrechter Frank Engelen.