• Als storm Dennis en de consul van SVC 2000 het goedvinden dan wordt er komende zondag weer gestreden voor de lokale eer.

    Waar de KNVB vorig jaar niet durfde een heel programma er uit te gooien bij een storm toonde ze vorige week wel daadkracht. Netjes werden de berichten afgewacht en ruim op tijd werd bekendgemaakt dat alle voetbal(liefhebbers) een middag op de bank konden blijven. De volledige speelronde van vorige week wordt ingehaald op 1 maart, de wedstrijd bij DVO zal op Paaszaterdag 18:00 worden ingehaald.

    Voor zowel SHH als SVC 2000 betekende het de tweede afgelasting op rij nadat de duels een week eerder er ook al uitgingen. SHH kwam dit jaar dus alleen tegen Centrum Boys in actie, SVC 2000 speelde wel al twee duels want begon het jaar met een inhaalzege op Sittard (3-1), een week later werd verloren van Haslou (4-1).

    Beide teams hebben 13 keer gespeeld, SHH staat met 16 punten op de 8e plaats. SVC 2000 heeft 3 punten minder en staat ook 3 plaatsen lager; 11e, dat is precies boven de streep en daar zal de club dan ook graag willen blijven.

    In oktober speelde SHH een sterke wedstrijd in de stromende regen. Resoluut werd SVC met 3-1 aan de kant geschoven die middag. Vanwege de eer én de punten hopen we natuurlijk komende zondag op hetzelfde resultaat, een grote SHH-delegatie op Sportpark de Wijher zal daar zeker bij helpen!

    Aftrap om 14:30 en de scheidsrechter is Koen Lenssen uit Venray.